A hadikölcsönnapok eredménye
Prehľad o príspevkoch niektorých miest a obcí Gemersko-malohontskej župy na vojenskú pôžičku v júni 1917: Rožňava - 969,78 korún, Dobšiná (RV) - 100 korún, Jelšava - 520,90 korún, Rimavská Sobota 1012 korún. Spolu: 8 876 korún.