Tanitói gyülés
29.06.1917 sa na Štátnej ľudovej škole v Bánréve (MR) bude konať schôdza výboru Spolku učiteľov základných škôl Gemersko-malohontskej župy. Na programe je vyúčtovanie, prerokovanie nariadenia o učiteľských platov, vydávanie časopisu "Iskoláink".