Köszönetnyilvánitás - Schmögner, Ján
Riaditeľ Štátnej ľudovej školy v Rožňave Ján (János) Schmögner ďakuje finančným inštitúciám, družstvám i súkromným osobám za finančnú podporu pre chudobných usilovných žiakov školy. V dňoch 18. a 19.06.1917 budú odmenení najúspešnejší študenti.