Signum laudis
Titulárny hlavný slúžny Rožňavského okresu Dr. Ladányi Ladislav, ktorý slúži pri Prvom Jazdeckom domobraneckom delostreleckom oddieli ako poručík, bol v júni 1917 vyznamenaný Signum laudis.