Katonai kitüntetések
Správy o udelení vojenských vyznamenaní Rožňavčanom, slúžiacim na bojiskách 1. svetovej vojny: nadporučík Eugen (Jenő) Trunko, ktorý slúži pri 69. pešom pluku bol vyznamenaný Signum laudis, Anton (Antal) Regula nadporučík 16. pešieho domobraneckého pluku bol odmenený záslužným vojenským krížom v júni 1917.