Közgyűlés
Invalidný a penzijný spolok uhorských robotníkov v rožňavskej pobočke č. 412 zvolil na svojom zasadaní dňa 24.06.1917 predsedníctvo: predseda Vojtech (Béla) Lóska, podpredseda Jozef (József) Süss, pokladník Michal (Mihály) Preszánszky, zapisovateľ František (Ferenc) Bischof. Na programe bolo aj ročné vyúčtovanie.