Bányász estély
Referát zo spoločenského podujatia, ktoré usporiadala mládež Rimamuránsko-šalgótarjánskej účast. spoločnosti v Rožňave dňa 30.06.1917 v usadlosti Rožňavská Baňa. Finančný zisk bol zaslaný na konto vojenskej výpožičky.