Ferencz József rend
Nadporučík - inžinier Koloman (Kálmán) Kandó, ktorý slúži pri vojenskej železnici, bol vyznamenaný rytierskym krížom Radu Františka Jozefa. Koloman Kandó je zaťom statkára Júliusa (Gyula) Póscha z Rožňavy - Brzotína.