Pénzintézeti tisztviselők köréből
Hlavný účtovník Gemerskej sporiteľne v Rožňave Martin (Márton) Gold bol zvolený za hlavného účtovníka v Sporiteľni Hatvan-vidiek, účast. spoločnosti v júli 1917. Ako uvádza správa - miesto prijal.