A vármegyei gazdasági egyesület
Rudolf (Rezső) Pauchly, lesmajster rožňavského biskupstva, bol zvolený za člena vojenskej podpornej komisie pri Hospodárskom spolku Gemersko-malohontskej župy v júli 1917.