A kuntapolczai körjegyző doktorátusa - (G.K.)
Koloman (Kálmán) Szoyka, obvodný notár v Kunovej Teplici obhájil 23.06.1917 doktorát z práva na Právnickej akadémii v Debrecene (MR). Stal sa tak prvým podnotárom - doktorom v župe.