Internátusi hir
V školskom roku 1917/1918 sa otvorí internát pri Uhorskej Kráľovskej štátnej vyššej dievčenskej škole v Košiciach a pri Dievčenskom gymnáziu v Košiciach. Informácie podáva riaditeľka Štefánia (Stephanie) Kováts.