Gazdák részére kiutalt szesz - (G.K.)
Na základe rozhodnutia podžupana bolo prerozdelených 48 700 hektolitrov alkoholu medzi jednotlivých hospodárov župy pre ich zamestnancov. Alkohol distribuje Ľudovít (Lajos) Rákossy zo svojho skladu v Brzotíne.