Rendőrkapitányi kinevezés
Na miesto mestského žandárskeho kapitána v Rožňave po odchádzajúcom Štefanovi (István) Riedtovi bol vymenovaný Juraj (György) Badinyi. Pôsobil 12 rokov v Lučenci. Bol vybratý na základe konkurzu, aj keď bol prihlásený aj rožňavský uchádzač.