Csokonai Vitéz Mihály halálának 100. évfordulója - Drégely, Ladislav
Životopisná črta uhorského spisovateľa Michala Vitéza Csokonaiho (1773-1805), [ktorý pochádzal z Debrecena, pôsobil o.i. rok v Bratislave a rok v Komárne]. Literárna tvorba. [Autor článku je učiteľ židovskej školy v Humennom.]