Staut József főispáni titkár-
Správa o povýšení tajomníka hlavného župa Zemplínskej župy (József) Staut do funkcie pomocného tajomníka na ministerstvo vnútra do Budapešti. Menovaný 14 rokov pôsobil vo funkcii pri hlavnom županovi István Molnárovi, ako aj následne pri grófovi Vojtechovi (Béla) Hadik