Olaszország területi követelései - Balanyi, Juraj
Štúdia o vzájomných vzťahoch Uhorska a Talianska vo vojnových rokoch a územné nároky Talianska po svetovej vojne. Údaje o autorovi zatiaľ nedoriešené.