Alispáni választás
Na volebnom zhromaždení župného zastupiteľstva 10.07.1917 v Rimavskej Sobote boli zvolení novín funkcionári: Július (Gyula) Fornet za podžupana, Vojtech (Béla) Soldos za hlavného notára, Štefan (István) Fay, druhý hlavný notár. Nového podžupana pozdravil parlamentný poslanec Móric (Mór) Putnoky a Ladislav (László) Bornemisza.