Halálozások
Správy o dvoch úmrtiach. 12.07.1917 zomrel v Rožňave? penzionovaný banksý správca a pokladník Július (Gyula) Safcsák vo vysokom veku. Počas 47 rokov pôsobil ako banský správca. 5 rokov bol už na zaslúženom odpočinku. Pochovaný bol 14.05.1917 v Slovinskách. 13.07.1917 bol v Rožňave pochovaný Vojtech (Béla) Ferenc, úradník Inžinierskeho úradu v Rožňave. Zomrel vo veku 22 rokov. Otec Jozef Ferenc st., matka Emerencia, rod. Deme. Súrodenci: Jozef, Mária, Ferenc M. Brigitta, Štefan.