Közgyülési meghivó - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňava Jozef (József) Pósch pozýva na zasadanie mestského zastupiteľstva dňa 19.07.1917. Hlavným bodom programu je prísaha novozvoleného mestského žandárskeho kapitána Juraja (György) Badinyiho.