Körlevél
Informácie z obsahu pastierskeho listu č.10/1917 rožňavského diecézneho biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho. Tlačiareň Sajó-Vidék v Rožňave ponúka objednávku školských potrieb a kníh. Minister ďakuje kňazom, ktorí sa venujú pedagogickej činnosti suplujúc tak bojujúcich učiteľov a profesorov. Diecézny Hudobný obzor vychádza so slovenskou prílohou.