Az uj főispán beiktatása
Na mimoriadnom župnom zasadaní dňa 30.07.1917 v Rimavskej Sobote bude parlamentný poslanec Móric (Mór) Putnoky slávnostne inštalovaný do funkcie hlavného župana Gemersko-malohontskej župy.