Képviselótestületi közgyülés
Hlavným bodom programu rokovania mestského zastupiteľstva v Rožňave v dňoch 18.-19.07.19817 bolo schválenie rozpočtu na rok 1917. Mesto potrebuje 216 081 korún 48 halierov. Má 154 013 korún 25 hal. Na získanie chýbajúcich peňazí bola stanovená 12% doplnková daň pre obyvateľov mesta.