Népfölkelők összeirása
Oznámenie o uskutočnení doplnkových odvodov brancov narodených v rokoch 1899-1897 Rožňave v dňoch 3.-22.09.1917. Na príslušnom vojenskom útvare sa treba nahlásiť od 6.- do 9.08.1917.