Katonai kitüntetés
Správa o udelení vojenského strieborného kríža cigánskemu prinášovi Ernestovi (Ernő) Barimu, ktorý pochádza z Rožňavy a vykonáva vojenskú službu. Nie je uvedené kde a v akej hodnosti slúži.