Kormánypárti képviselő jelölés
Správa o tom, že kandidát na parlamentného poslanca, právnik Alex (Elek) Thoronszky zvážil svoje postavenie a odmietol kandidovať ako protikonadidát Alexandra (Sándor) Andrássy