Egy 96 éves lelkész halála
Správa o smrti Jána (Jánosa) Perszenszky (1809-1905) kňaza evanjelickej reformovanej cirkvi v Tŕni dňa 7.01.1905. Menovaný bol otcom panského správcu majetkov Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) v Humennom Ľudovíta Persenszky