Hivatalos hirdetmény - Katzer, František
Oznam o tom, že richtár František (Ferenc) Katzer a hlavný notár Jozef (József) Goócs z Humenného vyhlasujú konkurz na obsadenie miesta pôrodnej asistentky. Termín odovzdania prihlášok do konkurzu je 31. 01. 1905.