Az uj főispán beiktatása
Referát zo slávnostného zasadania župnej správy v Rimavskej Sobote dňa 8.08.1917, kedy bol inštalovaný hlavný župan Gemersko-malohontskej župy Móric (Mór) Putnoky a titulárni hlavní slúžni, ktorými sa stali Barnabáš (Barnabás) Fáy a Štefan (István) Hegyessy. Vojtech (Béla) Soldos a Gejza (Géza) Farkas mali slávnostný príhovor.