Városi közgyülés
Na verejnom zasadnutí mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa 9.08.1917 boli prerokované niektoré žiadosti obyvateľov mesta: prenájom obchodných priestorov pre Františka (Ferenc) Glückstanka a Bartolomeja (Bertalan) Schiffera. Do mestskej zásobovacej komisie boli vymenovaní: Ladislav (László) Réz, evanjelický reformovaný kňaz, notár Ján (János) Markó a gymnaziálny profesor Vojtech (Béla) Lóska.