Egyházmegyei gyülés
Na slávnostnom zhromaždení evanjelickej reformovanej cirkvi gemerského seniorátu v Putnoku dňa 23.08.1917 bol inštalovaný do funkcie seniora Martin (Márton) Buzy, evanjelický reformovaný kňaz zo Štrkovca.