Jegyzők gyülése
Na 28.07.1917 je pripravované v Bánréve (MR) volebné a výročné zhromaždenie Spolku obvodných a obecných notárov Gemersko-malohotskej župy. Program: Vyúčtovanie za rok 1916, rozpočet na rok 1917, dobročinnosť spolku, dôchodkové zabezpečenie členov, voľba zástupcov na krajinský snem notárov