Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy zverejňuje texty niektorých nariadení napr. o hospodárení s použitými gumenými a kovovými materiálmi, ktoré je potrebné zasielať na možné vojenské využitie. Podmienky, ktoré treba dodržať pri zasielaní poštou sú tak isto zverejnené v samostatnom nariadení.