Képviselőtestületi közgyülés
Na programe zasadania mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa 9.08.1917 je prejednanie predĺženia nájomného práva obchodníkom Bartolomejovi (Bertalan) Schifferovi, Františkovi (Ferenc) Glückstálovi, žiadosť Mórica (Mór) Rosenbergovi.