Néhány szó a vásárlási igazolványokról - Pósch, Jozef
Jozef (József) Pósch, mešťanosta Rožňavy, informuje o možnostiach obyvateľov mesta pri nákupe obilia a potravín na území rožňavského, tornaľského, jesenského a putnockého okresu od júna 1917.