Búcsu vacsora
Pri príležitosti odchodu hlavného účtovníka Gemerskej sporiteľne v Rožňave - Martina (Márton) Golda do mesta Hatvan (MR). Na rozlúčkovej večeri 14.08.1917 prehovoril výkonný riaditeľ František (Ferenc) Kozma.