Kinevezés a miniszteriumban
Správa o vymenovaní tajomníka hlavného župana Dr. Tibora Feketeho, nehonorovaného pomocného zamestanca Uhorského ministerstva vnútra v auguste 1917 za skutočného zamestnanca ministerstva vnútra.