Kitüntetés
Správa o vyznamenaní Somu Sarlayho sarlói, statkára z Gemera, ktorý pôsobil ako pomocný sekretár na Úrade pre zásobovanie potravinami. V auguste 1917 mu bol udelený záslužný vojenský kríž II. triedy.