Igazgatói változás
Dlhoročný riaditeľ rožňavského Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave - Kološ Eugenovi (Kolos enő) Kiss v auguste 1917 uvoľnil riaditeľské miesto Dr. Inocentovi Ľudovítovi (Ince Lajos) Lacsnymu z Košíc.