Hadnagyi kinevezések
Ivan Gaál, práporčík 27. húfnicového pluku, absolvent Vojenskej akadémie Tereziánum vo Wienerneustadte bol menovaný poručíkom. Práporčík Zoltán Pauchly zo 16. domobraneckého pešieho pluku po absolvovaní akademického kurzu bol menovaný poručíkom. Absolvent Akadémie Ludoviky Ladislav (László) Veress bol pridelený k 16. domobraneckému pešiemu pluku, tak isto Ján (János) Egyed, tiež absolvent. Poručíkmi boli menovaní: Ján (János) Litkey, Július (Gyula) Chriastély, Imrich (Imre) Murányi, Ondrej (András) Bencze, Ľudovít (Lajos) Gál, Július (Gyula) Jellinek - práporčíkom.