Egyházi választás
Do výboru Predtisského evanjelického reformovaného dištriktu boli zvolení za riadnych členov aj zástupcovia gemerského seniorátu: za cirkevnú stranu Štefan (István) Czinke, za svetských predstaviteľov Gejza (Géza) Lukács. Za hlavného zapisovateľa bol zvolený tiež kňaz z Rimavskej Soboty Štefan (István) Czinke.