Népfelkelői bemutató szemle
Na území Gemersko-malohontskej župy sa budú konať v jednotlivých okresoch vojenské odvody od 3.-22.09.1917. Predsedovia komisií sú uvedení menovite. V okrese Rožňava to bude Ľudovít (Alajos) Hercz, v meste Rožňava Valent (Bálint) Gintner.