Városunk lisztellátása
V septembri 1917 po dlhom úradnom vybavovaní dostal Rožňava, podobne ako Rimavská Sobota právo nakupovať múku. Toto povolenie trvá do 15.10.1917. Sú však problémy so zabezpečovaním múky na nákup.