A homonnai kereskedelmi és iparbánk részvénytársaság...
Pozvánka na valné zhromaždenie Humenskej obchodnej a priemyselnej banky, úč. spol. (A homonnai Kereskedelmi és Iparbánk részvénytársaság) v Humennom, dňa 29. 01. 1905. Program valného zhromaždenia - správa o činnosti banky, čistý zisk za rok 1904, zvolenie dozornej rady, podľa príslušnej vyhlášky.