Választások
Informácie o prípravovaných voľbách v Zemplínskej župe. Zasadanie volebnej komisie. Zriadenie 8 volebných obvodov. Predsedom ústrednej komisie bude Július (Gyula) Dókus. V rámci obvodu Humenné 3 komisie. Predsedami týchto komisií budú: Július (Gyula) Werner, Andrej (Endre) Lehoczky a Koloman (Kálman) Kelemen. Menoslov ostatných členov volebných komisií v Humennom.