Búcsu estély
Správa o tom že profesor Humenskej štátnej rezbárskej školy pán Ľudovít (Lajos) Kaszab ukončil svoj pobyt v Humennom. Humenský spevokol zorganizoval rozlúčkový večierok na jeho počesť v hostinci Pólik.