Alesperesi kinevezés
Rímskokatolícky kňaz a zároveň školský cirkevný inšpektor Alexander (Sándor) Karkalics, farár z Liciniec sa vzdal funkcie zástupcu dekana (alesperes) 18.08.1917. Na jeho miesto bol menovaný Ján (János) Pajer, kaplán z Putnoku a zároveň sa stal školským cirkevným inšpektorom.