Személyi hir
Slávnostného uvedenia Dr. Inocenta Lacsnyho do funkcie riaditeľa Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave v auguste 1917 sa zúčastní premonštrátsky kanonik Gejza (Géza) Szepesi, riaditeľ Kráľovského konviktu v Košiciach.