Kápláni elhelyezések
Správa o zmenách na postoch kaplánov v rožňavskej diecéze v septembri 1917. Vojenský kňaz Pavol (Pál) Kojnok do Krompách, František (Ferenc) Nagy, kaplán z Krompách do Starej Haliče, Ondrej (Andárs) Huhra zo Starej Haliče do Rožňavy.