Szövetkezeti alakuló közgyülés
2.09.1917 sa konalo zakladajúce zhromaždenie Spotrebného a úverného družstva v Krásnohorskom Podhradí. S povzbudivým príhovorom vystúpil stakár, gróf Aladár Széchenyi. Ústredie Hangya zastupoval hlavný kontrolór Edmund (Ödön) Lubinszky.